Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Ferhat Tunç “Marşlar ve Ağıtlar” adlı 25. Albümünü imzalayacak.

Ferhat Tunç “Marşlar ve Ağıtlar” adlı 25. Albümünü imzalayacak.

04 Haziran 2019, 13:38

Sanatçı Ferhat Tunç’un Dersim, Yunanistan, Almanya konser ve özel kayıtlarından “temize çekilen” arşiv niteliğindeki çalışması “Marşlar ve Ağıtlar” adlı 25. Albümünü imzalayacak.

Frankfurt yakınlarındaki Oberursel kasabasında Hochtaunus Alevi Kürtür Merkezi'nin tarafından davet edilen sanatçı Ferhat Tunç’un Dersim, Yunanistan, Almanya konser ve özel kayıtlarından “temize çekilen” arşiv niteliğindeki çalışması “Marşlar ve Ağıtlar” adlı 25. Albümünü imzalayacak.  

AKM yönetimi tarafından yapılan açıklamada 09.06. (Pazar günü) gerçekleşecek olan Ferhat Tunç ile hem sohbet edeceklerini ve hemde sanatçının son albümü olan ''Marşlar ve Ağıtlar'dan oluşan 25. albümünü üyeleri ile buluşturacağını belirtti.

Yaz sezonu olması nedeniyle aynı gün AKM bahçesinde birde 'Mangal' yapacaklarını belirten AKM, Frankfurt ve çevresinde yaşayan bütün üyelerini, dost ve müzik severleri bu buluşmaya çağırdı..

Albüm tanıtımı ve imza programı şöyle;

Tarih; 09.06.2019

Saat; 13;00

Yer; AKM

Adres; In den Schwarzwiesen 18, 61440 Oberursel (Taunus)

Newededersim.com

Bu haber 588 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Uluslararası Dünya Müzik Fuarı Womex, 2021 sanatçı ödülünü, Dersimli sanatç..