Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Mizah dergilerinde Türkiye gündemi

Mizah dergilerinde Türkiye gündemi

25 Şubat 2016, 14:12

Penguen ve Leman kapaklarına Cerattepe'yi taşırken, Uykusuz ve Gırgır'da Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kapağına taşıdı.

Mizah dergileri bu haftaki sayılarında kapaklarına farklı konuları taşıdı.

'ÖLMEYİ NASIL BECERİYORSUNUZ...'

Uykusuz bu haftaki sayısının kapağına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın son dönemde bombalı saldırıların sıklıkla yaşandığı Türkiye'ye dair, "Dünyanın en güvenli ülkelerinden biri" demesini kapağına taşıdı.

Kapak karikatüründe 'sayısız' koruması arasında resmedilen Erdoğan'ın, "Şu ülkede ölmeyi nasıl beceriyorsunuz inanın hiç anlamıyorum" sözleri görülüyor.

'LÜTFEN GALOŞ GİY'

Penguen, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Artvin'de dünyanın 100 doğal ormanından birinin bulunduğu Cerattepe mevkiinde kurulmak istenen şantiye için, "Çevreye zarar vermeyecek" demesini taşıdı.

Kapak karikatüründe, elindeki testereyle ağaç kesmeye hazırlanan bir işçinin diğerine, "Lütfen galoş giy" dediği görülüyor.

Leman dergisi de Artvin Cerattepe'yi kapağına taşıdı.

'12 SAAT BOYUNCA BOMBALI ARAÇ GİREMEZ'

Gırgır ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara'da 29 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından açıkladığı "her ile özel tedbir" paketini kapağına taşıdı.

Davutoğlu'nun "ilk önlem"ini anlattığı kapak karikatüründe 10:00-22:00 arası bombalı araç giremeyeceğini belirten bir tabela görülüyor.

Bu haber 761 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Uluslararası Dünya Müzik Fuarı Womex, 2021 sanatçı ödülünü, Dersimli sanatç..