Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Deniz Yıldırım cezaevine gönderildi

Deniz Yıldırım cezaevine gönderildi

01 Temmuz 2020, 18:16

Cezaevinde korona virüsüne yakalanan kanser hastası Deniz Yıldırım bugün taburcu oldu. Karantinaya alınan Yıldırım şu an tek başına tutuluyor.

Korona virüsü test sonucu pozitif çıkan Deniz Yıldırım adlı mahpus yeniden cezaevine gönderildi. Aynı zamanda bağırsak ve kolon kanseri olan Yıldırım, Elazığ’daki Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı. Yıldırım’ın eşi Birsen Yıldırım, eşinin yeniden cezaevine gönderilmesine tepki göstererek, “Tahliye edilmesi için eşimin başına daha neler gelsin” dedi.

‘İNSANIN CANI BU KADAR KIYMETSİZ Mİ?’

Elazığ 1 No’lu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na geri gönderilen Yıldırım şu an karantina nedeniyle tek başına tutuluyor.

Yıldırım’ın eşi Birsen Yıldırım eşiyle uzun bir süre sonra telefonda konuştuğunu söyledi. Yıldırım, “Konuşurken sesi çok iyi gelmiyordu. Hasta olduğunu belli etmemek için elinden geleni yaptı. Eşimle ilgili aynı risk devam ediyor. Evde tedavisinin yapılması için tutuksuz yargılanmasını istiyoruz. Eşimin tahliye edilmesi için başına daha neler gelsin? Kendisi kanser hastası. Cezaevinde yeterli ve iyi beslenemiyor. Mutlaka tedavi olması, iyi beslenmesi ve moralinin yüksek olması gerekiyor. Bir insanın canı bu kadar kıymetsiz olmamalı” dedi.

Bu haber 353 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Etnik, dini, sosyo-politik kimliği ve doğasıyla tarihsel özgünlüğü olan Der..