Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Ali Asker Yer’i Sonsuzluğa Uğurladık!

Ali Asker Yer’i Sonsuzluğa Uğurladık!

16 Nisan 2020, 18:44

Almanya'nın Göppingen kentinde 15 Nisan saat 13'de, sönmeyen ateşimiz, batmayan güneşimiz, yol gösterici yıldızımız, canımız, yoldaşımız, Ali Askerimizi, sonsuzluğa uğurladık.

Her ne kadar fiziken aramızdan ayrılsada, devrimci kişiliğiyle daima bizlere örnek olacaktır. Alçakgönüllü ve emektarlığıyla anılacaktır. Açık ve gizli uzun yıllar örgütlü devrimci mücadelesinde, hatalarına karşı, devrimci özeleştiri ve pratik tutumdan, asla kaçınmamıştır. Yanlış ve hatalara karşı ise, devrimci eleştiriden, asla geri durmamıştır. Her zaman, yapmacık olmayan yoldaşlığıyla güven vermiştir. Çevresine sürekli pozitif enerji saçmıştır. Güleryüzlülüğünü hiç kaybetmemiştir.

Başta işçi ve emekçiler olmak üzere, Kürt ulusal özgürlük hareketi ve ezilen inançların demokratik, özgürlük ve devrimci mücadelesine, pratikte kayıtsız kalmamış ve tüm dostların Asker yoldaşı olmuştur.

Zamansız ayrılığı acımızı dağlasa da, demokrasi, özgürlük, devrim ve komünizm mücadelemize ivme katan özellikleriyle ebediyen yaşayacaktır.

Bugün tohum olup toprağa ekerken, şimdiden filiz filiz, çiçek çiçek, dalga dalga yayılarak bir orman gibi yanıbaşımızda, kalbimizde ve bilincimizde yaşamaktadır.

Andımız olsun ki, bıraktığın miras, asla yerde kalmayacak. Daha da yükselerek, kavga bayraklarımızda yaşayacaksın. Bedenini toprağa, örnek devrimci kişilik ve mücadeleni, halkımıza armağan ediyoruz...

Şiar Atakan

15 Nisan 2020

Bu haber 383 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Boksör İsmail Özen, Almanya’da spor, medya ve iş dünyasında tanınan bir isi..