Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Tren kazasında 24 ölü 124 yaralı

Tren kazasında 24 ölü 124 yaralı

09 Temmuz 2018, 08:37

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşanan tren kazasında ölü sayısının 24'e yükseldiği açıklandı. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ hayatını kaybedenlerin saysının 24'e çıktığını 124 kişinin de hastanede tedevi gördüğünü açıkladı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında Kapıkule-İstanbul seferini yapan yolcu treninin bir vagonu raylardan çıkıp devrildi. Kazada 24 kişi hayatını kaybetti, 124 kişi de yaralandı. 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Sarılar Köyü yakınlarında, Edirne-Uzunköprü ile İstanbul-Halkalı arasında sefer yapan bir yolcu treni vagonların raydan çıkması sonucu devrildi. Sağlık Bakanlığı yetkilileri, ilk belirlemelere göre "24 kişinin hayatını kaybettiğini 124 kişinin de yaralandığını" açıkladı.
 
Sarılar Köyü Muhtarı Fuat Döner de, kaza yerinde trenin 5 vagonunun devrildiğini gördüğünü belirterek, "Bölgeye araçla ulaşım çok zor. Benim gördüğüm kadarıyla 5 vagon raylardan çıkıp devrilmiş durumda. Yaralılara ilk gelen sağlık ekipleri müdahale ediyor. Buradaki yaralıları tahliye etmek için havadan müdahale gerekir" dedi.
 
TEKİRDAĞ VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA
 
Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, "Yaralılar var.." dedi. Olay yerinin çamurlu olduğunu belirten Ceylan, paletli araçların sevk edildiğini duyurdu. Kazadan sonra ikinci açıklamada bulunan Vali Ceylan, "Yaralıların büyük kısmı tahliye edildi. Kaza hava muhalefeti nedeniyle oluştu. Ölüler var, net rakam veremiyorum." dedi.
 
Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da trende 360 yolcunun bulunduğu ifade edildi.
Bu haber 525 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Boksör İsmail Özen, Almanya’da spor, medya ve iş dünyasında tanınan bir isi..