Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Ferhat Tunç: Dışarıda da çok özgür sayılmayız

Ferhat Tunç: Dışarıda da çok özgür sayılmayız

14 Ekim 2017, 09:27

Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla 5 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle hakkında dava açılan Ferhat Tunç hapislikten korkmadığını ve dışarıda da çok özgür olmadığını söyledi.

Sanatçı Ferhat Tunç kendisine açılan davayla ilgili PİRHA‘ya konuştu. Uzun süreden beri hakkında açılmış soruşturmalar olduğunu söyleyen Tunç, bu soruşturmalar kapsamında savcılıklara ifade verdiğini ve verdiği ifadelerin sayısını hatırlamadığını kaydetti.

“YARGI BİZİ CEZALANDIRMAK İSTİYOR”

“Düşünce açıklamanın eleştiri yapmanın bu ülkede artık suç sayıldığı karanlık bir dönemi hep birlikte yaşıyoruz” diyen Tunç, hakkında başlatılan soruşturmaların sayısını bilmediğini ifade etti. Tunç, “Adalet Bakanlığı’nın özel izniyle harekete geçen yargı sanıyorum ki bu davayla bizi tutuklatmak ve cezalandırmak istiyor” dedi.

“DIŞARIDA DA ÇOK ÖZGÜR SAYILMAYIZ”

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştıklarının Cumhurbaşkanına hakaret olarak görüldüğünün söyleyen Tunç, paylaştıklarının aslında mevcut iktidarın uygulamalarına ve yanlış gidişata olan itirazlarını ve eleştirilerini içerdiğini vurguladı. Hapislikten korkmadığını ifade eden Tunç, “Gerçek özgürlüğün bu ülkede faşizme karşı direnmekten geçtiğini biliyorum. Dışarıda zaten çok fazla özgür sayılmayız” şeklinde konuştu.

Bu haber 456 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Boksör İsmail Özen, Almanya’da spor, medya ve iş dünyasında tanınan bir isi..