Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Demirtaş'tan Ala'ya: Haddini bil!

Demirtaş'tan Ala'ya: Haddini bil!

02 Mart 2016, 17:50

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, İçişleri Bakanı Ala'nın "provokasyon" açıklamasına "Haddini bil" diyerek yanıt verdi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Amed'in Sur ilçesindeki katliam tehdidine karşı bugün saat 16.00'da yapılacak olan yürüyüşe dönük yaptığı çağrı için 'Provokasyondur, yapan da sonuçların sorumludur' diyen İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya yanıt verdi.

'KORKAN ONURSUZ VE ALÇAKTIR!'

Demirtaş, "İçişleri Bakanı haddini bilmeli" diyerek, şunları ifade etti: Bize parmak sallayarak geri adım attıracağını sanıyorsa yanılıyor. Allah'tan başka kimseden korkumuz yoktur. Bu faşizm karşısında kim korkarsa da, onursuz ve alçaktır. Yürüyüşlerde etrafa zarar veren olursa o provokatördür. Halkımız o tür insanları engellemelidir. Kimse 'Sur'da insanlar katledilirken Diyarbakır oturuyordu' diyemeyecek. Böyle bir onursuzluk yaşanmayacak."

Bu haber 586 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Prof. Dr. Bedriye Poyraz, Dersim’deki tarikat örgütlenmesinde Munzur Üniver..