Lütfen bekleyin..
Munzur Haber / Ferhat Tunç 'Erdoğan'a hakaret'ten ifade verdi

Ferhat Tunç 'Erdoğan'a hakaret'ten ifade verdi

10 Nisan 2017, 18:38

Ferhat Tunç'un 'Erdoğan'a hakaret' iddiasıyla ifadesi alındı. Tunç "Hakaret değil, eleştiri" dedi.

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan sanatçı Ferhat Tunç, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açtığı sanatçı Ferhat Tunç, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi.

İfade verdikten sonra Emniyet Müdürlüğü'nden ayrılan Tunç, Twitter hesabındaki paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunduğu söyledi. Tunç, "Muhalif basının susturulduğu bu ülkede sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum. Sanatsal çalışmalarımın yanı sıra ülkemizin geleceğini ilgilendiren siyasi konularla ilgili paylaşımlarda bulunuyorum. Hakaret ederek kendini ifade eden biri değilim. Kamuoyunda sanatçı kimliğim yanı sıra politik kimliğimle de bilinen biriyim. Cumhurbaşkanının kişiliğine yönelik bir hakaretim söz konusu değil. Yaptığım paylaşımlar eleştireldir ve daha çok güncel siyasi konuları içermektedir. Bu anlamda hakaret suçlamasını kabul etmiyorum" dedi.
 

Bu haber 400 kere okundu
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorisindeki Diğer Haberler
Boksör İsmail Özen, Almanya’da spor, medya ve iş dünyasında tanınan bir isi..